Werkgroep Inspiratie, Bezinning & Ontmoeting

De gezamenlijke werkgroep Inspiratie, Bezinning & Ontmoeting van de protestantse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar stelt jaarlijks een programma samen waarin de verschillende aspecten van ‘leven’ (kennis, inzicht, gevoel, vaardigheden) aan bod komen. Voor het realiseren hiervan wordt gekozen uit verschillende werkvormen. De ene keer is er een lezing, de andere keer ligt het accent op in gesprek met elkaar komen rond een bepaald onderwerp, een derde keer op het samen iets doen of ervaren.
De werkgroep streeft ernaar in te gaan op vragen die in kerk en samenleving leven en op zaken die het persoonlijk leven raken. Ze zoekt naar inleiders die op betreffend terrein deskundig zijn of werkvormen kunnen aanbieden die tot nadenken stemmen en inspirerend zijn.

programma Januari 2024/Juni 2024 downloaden

Samenstelling van de werkgroep

Ds. Jolande van Baardewijk, Duiven
Cora Verburg, Lobith
Ds. Margreet de Bree, Westervoort
Peter van Maurik, Zevenaar
Alies Rutgers, Zevenaar

 

Tenzij anders vermeld kunt u zich opgeven door te mailen naar voorzitter@prot-gem-westervoort.nl  o.v.v. de activiteit(en), uw contactgegevens en het aantal deelnemers dat u wilt aanmelden.

Financiën
Om elk jaar weer een behoorlijk programma te kunnen bieden, hebben we financiën nodig. Daarom vragen we voor de meeste cursussen/gespreksgroepen een kleine vergoeding (koffie of thee zijn hierbij inbegrepen). U kunt de bijdrage voldoen bij aanvang van de betreffende bijeenkomst.

Activiteiten Groene kerk voorjaar 2024

Activiteiten Groene kerk voorjaar 2024

    Wij hebben als Groene Kerk de afgelopen weken de handen weer flink uit de mouwen gestoken. Op zaterdag 23 maart hebben we met een groepje vrijwilligers zwerfafval geraapt in het centrum van Zevenaar en op 13 april hebben we meegedaan aan de actie Schone...